crazy about exercising

Gissa vad jag ska göra imorgon? Jo, jag ska vakna vid fem på morgonen och sedan ska jag cykla till gymmet och träna med Jessica en stund innan skolan börjar. Visst låter det trevligt? En av anledningarna till att vi kommer att göra detta är för att vi ska vara pigga i skolan efteråt, men att vakna så tidigt... Det känns som om att vi kommer vara trötta mer än pigga i skolan för att vi har vaknat så tidigt. Klockan är tjugo över 8, jag borde kanske gå och lägga mig snart, haha.



THA INLINESMASTER

Haha, idag testade jag mina nya inlines, som jag köpte i torsdags, lite grann. Jag kan väl säga att jag inte är någon expert på att åka inlines. Än! Vädret var i alla fall fint, så jag fotade lite grann, men dem orkar jag inte lägga upp nu. HEJ!

Hauru no ugoku shiro

Aah, jag älskar båda så mycket. Filmen är ju av Hayao Miyazaki, alla filmer som jag har sett av honom är bra, och det gäller denna också. Och boken, den är så jävla bra den med. Howl's Moving Castle. <3

Imorgon ska jag förresten praoa på House of Bagels med Malou. Kommer att vara där i en vecka och det känns inte som om att det kommer bli så kul att vara där. Vi kommer säkert att få städa hela tiden, yay! Fast man vet aldrig, vi kanske får göra skitroliga saker.


skit också

Linh har antagligen smittat mig, yay! Jag har ont i halsen, börjar bli helt hes och är förkyld, och bäst av allt så känns det som om jag har 1 ton slem i halsen ibland. Jag älskar förkylning. Inte. :(
Jag slänger in en random bild som ni kan titta på, bara för att det inte bli ett tråkigt inlägg med en enda, tråkig text som handlar om min skithälsa (LOL). Har ni förresten märkt att vädret har blivit bättre? Det har varit sol hela veckan!!!



Mmh, mysigt

Kolla vad jag hittade i trädgården idag. Blommor!
Puss på våren, jag har längtat efter den i ett tag nu.


strawberries cherries and an angels kiss in spring, my summer wine is really made from all these things

Kan inte himlen se ut så här igen?

Nej, det är inte en bild som jag har målat massa blått på. Så här såg himlen ut för exakt en månad sen. Klar, blå och molnfri himmel.


RSS 2.0