Detective Conan <3

Fan vad jag blev sugen på att läsa Conan nu. Fast jag måste vänta tills december för att kunna köpa fler "böcker" att läsa (!!!), det är då vi ska åka till Vietnam. Ja, jag läser dem på vietnamesiska. Helvete heller att jag läser dem på svenska!!!! Lol, nej men det är roligare att läsa på vietnamesiska!
Kolla vad söt han är?! Teckningarna i pocketböckerna är ännu finare. >:
Får nöja mig med att kolla Conan tv-serien på youtube så länge.

http://www.anime.com/Detective_Conan/images/circle-01.jpg

James

Shit.. Jag kommer ihåg när jag var helt beroende av James McAvoy, det var någon gång förra sommaren. Penelope var nog den första filmen jag såg som han var med i, förutom Narnia.. Sedan fick jag reda på att han var med i Atonement, genom älskade IMDb. Efter det så laddade jag ner dom senaste filmerna som han var med i med full fart. Min favorit är nog The Last King of Scotland. Fy helvete vad bra den är. Jag blev sur efter att jag hade sett Wanted, för efter det var det slut på filmer som han var med i. Fan, kan inte vänta för att se fler filmer med James, för han är grym. Shit, jag skrev "grym"... Blä.
The Last King of Scotland är fan värd att köpa, eller alla är det, men jag är pank just nu. Håller på att spara till för många saker.


Linhs student


(I fredags den 12:e)

Skolavslutning

Vädret sög i fredags, men här är en bild på mig och mina kära vänner.

Älskvärda Kate Bush


Jag är en särbollAvlider långsamt.

Anna, sluta löjla dig!Anna


Lilac


RSS 2.0