The Simsiiiiii

ALLTSÅ, jag fick precis reda på att The Sims 3 har ett nytt expansionpaket! World Adventures! Och att det kom ut den 19:e november, är jag helt efterbliven eller? Men, ja, The Sims i mitt hjärta. Så jag måste testa det. Hihihih, jag vill ha det NU.
http://i.neoseeker.com/boxshots/R2FtZXMvUEMvU2ltdWxhdGlvbi9MaWZl/the_sims_3_world_adventures_frontcover_large_vxWl9IogxQrQfdk.jpg

All I said to you, all I did for you seems so silly to me now


Jag har precis upptäckt att våra kristallkronor ser ganska mysiga ut.

-

Mitt liv är BÖG-CP.

Let it snow

Det fina höstvädret är borta sen länge och det är bara pissregn hela tiden. Kan det inte snöa lite? Ett perfekt vinterväder är sol + snö. Det hade varit så himla mysigt. Och vafan, det snöar aldrig vid jul här!!!!!!!
Tidigare i år när det väl snöade så skulle vi såklart åka till Vietnam. Men det var förstås skithärligt. Bad, sol och mys!!!!!!! Ja, iaf, när vi kom hem igen så var snön borta och det var bara slask kvar. :(
Bilden är tagen någon gång i februari. Jag vill ha snö!!!!!

ugh

Igår skulle jag, Jessica, Malou och Elin se 2012 på bio, men platserna hade försvunnit. (:@)
Så istället så såg vi A Christmas Carol, vi orkade knappt se på filmen så det blev att vi inte fattade så jättemycket. Vi satt istället och tänkte på annat. Sen så satt det två fett störiga ungar bakom oss och höll på.
Men nästa vecka ska jag fan se 2012 på bio!!!
Någon som har sett den förresten?? Är den bra?

And the wind did roar and the wind did moan

Nu är vädret här skit, det är mörkt och det bara regnar och regnar hela tiden. Snacka om att det är jobbigt att cykla till och hem från skolan. Men jag och Malou hann ta några höstbilder bland löven för ungefär två veckor sen innan vädret blev så dåligt!

It's a silly time to learn to swim when you start to drown

Igår klippte jag mig, hihi.
Och inatt fick jag 4 timmars sömn, jag känner mig jätteutvilad!!! ...

Cupcakes

I måndags bakade jag och Jessica cupcakes för första gången. Muffinssmeten var KÄRLEK!!!!
Sen ville Jessica äta dem!!
ok, jag medRSS 2.0