sometimes I wish for falling, wish for the release, wish for falling through the air

Idag regnade det, och det var faktiskt riktigt... skönt. Jag har börjat irritera mig på värmen lite grann, och det har inte regnat på länge, så jag älskade vädret idag.København

Kom hem från Tyskland för nästan två veckor sen, och att blogga är inte kul på sommaren, så jag har inte visat några bilder, hihi. Här kommer liiitee bilder!

Linh, Linh & jag åkte till Köpenhamn en dag, för att sedan gå in på Tivoli. Vi vaknade klockan fyra på morgonen för att kunna komma till Köpenhamn tidigt. Fattar inte hur vi pallade vakna så tidigt, eftersom vi låg och berättade spökhistorier till klockan 2.

Det är så fint där. Önskar att Kristianstad var lika stort och snyggt. Fast jag måste erkänna att jag tyckte att det var lite läskigt att gå över gator ibland, haha. Typ stora vägar, massa bilar och folk, och många bilar var helt crazyyy. Det är inget (!!!) jämfört med Vietnam, men jag är van vid gator och vägar med få människor.

BUILD-A-BEAR WORKSHOP!! Ville ha en bear, synd att det var dyrt som satan. Gick förbi massa BUILD-A-BEAR WORKSHOP's i Tyskland också, men det var dyrt där med... Hur kan en nalle med kläder kosta så mycket??

Vi gick in på Tivoli efter att vi hade traskat runt i Köpenhamn i ett par timmar.


Det hade varit en perfekt dag om vi (jag) inte hade tappat bort tågbiljetterna hem till Kristianstad och varit tvungna att köpa nya.

KRAMHEJ

RSS 2.0