Deutschland

Linh och Linh fran Tyskland kom förra veckan och vi har gjort massa grejer! Vi har varit pa Nova Lund, akt till Tivoli i Köpenhamn, varit i Kristianstad och sa vidare. Igar akte jag till Tyskland med en bat/färja och sov pa en fönsterkarm, vilket ledde till att jag hade ont i ryggen hela dagen idag. Vi kom fram i Rostock klockan 6.30 pa morgonen och jag har varit i Berlin hela dagen. Fy, vad Berlin ar stort och fint! Kommer att vara har i en vecka eller tva. Bilder kommer jag inte att orka ladda upp förran om jattelange. Det ar forresten jattevarmt har, eller det var det idag i alla fall. <3
Kram, ha det bra i Sverige! Jag kommer i alla fall ha det bra och skitkul har i Tyskland.

Det blev ingen sol på skolavslutningen

Bara ett år till med min älskade klass, sen börjar vi alla på gymnasiet. That is some scary shit...


Jag älskar inte regn

Våra lärare hatar oss!!!!! De vill att vi ska dö av förkylning och vara tvungen att stanna hemma hela sommarlovet. Nä, men idag fick vi vara utomhus när det ösregnade, i några timmar, innan de släppte iväg oss. Jag var inte ens en av de som spelade fotboll, men jag tyckte ändå att det var för jävligt att vara ute i skitväder.

För några dagar sen fick jag reda på att jag ska åka till Tyskland på sommarlovet!!! Är så himla glad för jag har aldrig varit utomlands på sommaren. Linh, min kompis från Tyskland, åker hit till Sverige och kommer att vara här i någon vecka eller två. Sen ska jag följa med henne dit, woo!

Passade på att fota lite, har inte gjort det på länge eftersom min syster har lånat min kamera.


Jag älskar felsmsRSS 2.0