I'm gonna lay right down here in the grass, and pretty soon all my troubles will pass

Jag brukar hata folk som whinar över att det är skitkallt och att Sverige kan dra åt helvete på grund av det (HUR FAN SKA ETT LAND KUNNA DRA ÅT HELVETE?), och att de längtar till sommaren. Det brukar vara skitmånga som skriver det på vintern, därför så tycker jag att det jag kommer skriva härnäst är pinsamt, men JAG VILL ATT DET SKA BLI SOMMAR! Eller åtminstone vår. Jag vill att det ska bli tillräckligt varmt så att man slipper ha tjocka jackor och istället kunna ha tunna sommarjackor på sig.

Sen så kom jag på att jag inte har läst på skitlänge! Den senaste boken jag läste var Stardust, och det var för någon månad sen. Jag var ju fan en riktig bokmal innan! Egentligen har jag Howl's Moving Castle hemma som jag kan läsa, men orkar inte läsa en engelsk bok just nu, jag vill läsa på svenska.
Har ni något tips på bra böcker?

En bild som togs för två år sen. JORDGUBBAR! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

En fin bild


Sjuka barn

Jag förstår mig inte på dagens barn! Anledningen till att jag skriver barn är för att de inte ens är ungdomar.
Massa 97:or springer runt och är översminkade, viker ut sig på bilder och röker. Vafan, liksom?
DE ÄR 12 ÅR!!!
Det är inte meningen att de ska göra sånt. Inte för att jag tycker att det är så OK att göra det när man är äldre heller. Men barnen "utvecklas" tidigare och tidigare för varje år som går. Det skulle inte förvåna mig att om några år så förlorar ungarna oskulden när de är 8 år.
Jag fattar inte heller varför de är så jävla kaxiga. När jag var liten så var jag snäll mot alla och svor aldrig. Nu hör man barn på dagis som skriker "jävla kärring" till varandra.

Helt sjukt hur nutidens barn beter sig, och jag låter som en gammal tant i det här inlägget.Bi

Min mormors katt dog igår.
Stackars liten som inte ens blev 2 år gammal. R.I.P


Kände bara för att skriva detta

Min favoritfärg är blå.


day after day, alone on a hill, the man with the foolish grin is keeping perfectly stillMums

Mina föräldrar känner några som äger en sushi-resturang i Malmö, och idag åkte min pappa dit. Nu är det inte så svårt att lista ut vad han hade med sig hem. Dels för att man ser halva bilden + att ni är smarta!!

Sushi!♥

Vietnam p.6 Hoi An, Ancient Town

Rökelser som brinner i cirka en månad.
Jag och farfar.

RSS 2.0