Sjuka barn

Jag förstår mig inte på dagens barn! Anledningen till att jag skriver barn är för att de inte ens är ungdomar.
Massa 97:or springer runt och är översminkade, viker ut sig på bilder och röker. Vafan, liksom?
DE ÄR 12 ÅR!!!
Det är inte meningen att de ska göra sånt. Inte för att jag tycker att det är så OK att göra det när man är äldre heller. Men barnen "utvecklas" tidigare och tidigare för varje år som går. Det skulle inte förvåna mig att om några år så förlorar ungarna oskulden när de är 8 år.
Jag fattar inte heller varför de är så jävla kaxiga. När jag var liten så var jag snäll mot alla och svor aldrig. Nu hör man barn på dagis som skriker "jävla kärring" till varandra.

Helt sjukt hur nutidens barn beter sig, och jag låter som en gammal tant i det här inlägget.Kommentarer
Postat av: Linnéa

Det är sjukt. Om man tänker på förr i tiden, vi säger 60-70-talet, då var ju alla "fina" och betedde sig mer moget när man var i vår ålder än vad vi gör. Sen ser man på de som är yngre än oss som beter sig mer som typiska tonåringar än oss. Vi är åtminstone tonåringar och bör vara slarviga och.. eh ja sånt (okej kanske inte, men det "är" ju så tonåringar är). De under 13 år bör fan i mig ta en kurs i hur man är barn och hur man samlar sudd, inte smink. Det är läskigt.

2010-03-16 @ 22:37:17
URL: http://obalans.webblogg.se/
Postat av: Johan

Så sant! Stör mig så enorm på detta. Att min 11-åriga lillasyster, som jag ändå lärt lite vett om att inte vara fjortis och sånt, och framförallt hennes kompisar går runt och röker, försöker få en massa kompisar på högstadiet, för då är man cool, och är med äldre omogna killar som skulle ha sex med vad som helst. 15-årig kille och 11-årig tjej. Nej. Det sjuka är att det skulle inte förvåna mig om hennes kompisar inte var oskulder.Jag NJOET av min tid som barn. Det var så skönt. Inget bekymmer, inget att oroa sig över. Att spela pokémon (som jag visserligen fortfarande gör ehehe), leka med kulor, spela fotboll med påhittade regler på den lilla slitna fotbollsplanen på skolan. Aaah. Man blir rent nostalgisk.

Postat av: Linnéa

sv:

Hur menar du? :) Vad det 'r bra för eller vadå? xxD

2010-03-18 @ 15:08:01
URL: http://obalans.webblogg.se/
Postat av: Johan

va? vad frågade du om?

Postat av: Linnéa

sv:

Aha, det stärker det och gör så det blir bättre kvalite, sen är det bra för hud & naglar också! :D

2010-03-19 @ 20:43:48
URL: http://obalans.webblogg.se/
Postat av: Annelie

HAHAHA , men asså johan. Din syrra. Det ser bara fel ut. I mean , när jag var 10-11 då hade jag typ precis vågat säga högt typ helvete eller fan eller ngt.

Nu hör jag mina jävla syrror på 6-8 år säga saker som inte ens jag använder lol

2010-03-22 @ 21:22:22
URL: http://itstimetopretend.blogg.se/
Postat av: Johan

höhö. Precis.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0